Stage of afstuderen bij Ovivo

Een stage of afstudeeropdracht is een heel belangrijk onderdeel van je opleiding. De vaardigheden en kennis die je tijdens je studie opdoet, kun je tijdens een stage in de praktijk brengen en je krijgt een beeld van hoe het er aan toe gaat op de werkvloer

Ovivo ERKEND LEERBEDRIJF

ERKEND LEERBEDRIJF

Ovivo is een erkend leerbedrijf en al veel studenten hebben hun stage succesvol bij Ovivo afgerond. Een aantal studenten heeft ook een baan bij Ovivo gekregen na afronding van hun studie. Wij bieden onder andere allround stages waarbij je kan meelopen op verschillende afdelingen. Als jij al precies weet wat je wilt, bieden we ook meer gerichte stages aan op het gebied van waterbehandeling.

Een afstudeerder aan het woord

Bas

Afstudeeropdracht

Bas heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Hij is in de zomer van 2020 afgestudeerd bij Ovivo Holland met een strategisch marketingplan, gericht op onderzoek naar de marktsegmenten die Ovivo Holland aanspreekt. Tegenwoordig werkt hij parttime, naast zijn deeltijd pre-master aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, bij Ovivo als online marketeer.

 

Bas: “Na een fijne afstudeerperiode, heb ik het aanbod gekregen om parttime te gaan werken bij Ovivo Holland, en me bezig te gaan houden met de online marketing. Door de fijne en open werksfeer heb ik mij altijd thuis gevoeld bij Ovivo, en was deze parttime baan een fijne stap om te maken! Nu kan ik mij ontwikkelen op het gebied van marketing in het werkveld en tegelijkertijd doorstuderen.”