Vincent

Mijn werkzaamheden zijn uitdagend en divers!

Word mijn collega!

Even voorstellen

Ik ben Vincent Ferber en samen met mijn collega’s Sjoerd van der Mark en John van Wieringen vormen wij het management team van Ovivo Holland, waarbinnen ik de functie van directeur bekleed. Naast mijn functie als directeur houd ik mij al 10 jaar bezig met finance.

De combinatie van finance en mijn functie als directeur maken mijn werkzaamheden erg divers en uitdagend, waar ik veel energie uit haal.

Wat spreekt je het meeste aan bij Ovivo Holland?

Ovivo Holland is onderdeel van de Ovivo Group met locaties in veel verschillende landen, waardoor het een internationaal bedrijf is. Dit geeft extra zekerheid voor ons als bedrijf. Ondanks dat we groot en internationaal zijn, ben ik er trots op dat we in Nederland een hele familiaire sfeer weten te behouden. Collega’s spreken elkaar heel gemakkelijk aan of je nou op kantoor, in de werkplaats of op locatie werkt.

Met gepaste trots kunnen we onszelf misschien wel ‘’vak-idioten” noemen. Iedereen voelt de verantwoordelijkheid om iedere installatie tot in perfectie op te leveren.


Naar de toekomst kijken


Welke uitdagingen zie je voor Ovivo Holland de komende jaren?

We hebben de afgelopen twee jaar een enorme groei doorgemaakt, dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. Een mooiere waardering vanuit de markt kun je denk ik niet krijgen. De groei is mijns inziens direct verbonden aan de passie voor waterbehandeling binnen ons bedrijf. Wij hebben hierdoor veel nieuwe collega’s en nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Ook hebben we extra productieruimte erbij gekregen en veel internationale projecten gedraaid. Het zijn drukke jaren geweest!

Deze groei is natuurlijk heel mooi, maar het risico ligt op de loer dat de organisatie harder groeit dan het bedrijf aankan. Het is nu aan ons de taak om onze service, kwaliteit, betrouwbaarheid en bedrijfscultuur te borgen! Een andere bijkomstigheid bij onze groei is de huidige krapte op de arbeidsmarkt, waardoor wij extra ons best moeten doen om zowel jong talent, als ervaren talent binnen te halen.

Hiernaast vind ik dat wij maatschappelijk ook een mooie toegevoegde waarde leveren door het belang van behandeld water in onder andere de dialyse, medicijnproductie en bij de vervaardiging van microchips. Binnen Ovivo zijn we onlangs gestart met het ESG-project (Environmental, Social & Governance), waarbij de focus nu ligt op het verder verduurzamen van ons bedrijf en ons productieproces. Dit project wordt binnen de Ovivo Group groots aangepakt wat heel leuk is.

Wil jij samen met ons deze groei en ontwikkeling doormaken? Neem gerust contact op!