Silvia

De klant staat bij ons altijd centraal!

Word mijn collega!

Veel afwisseling

Ruim 30 jaar geleden solliciteerde ik op de functie van “Verkoper Onderdelen”. Een aantal jaren daarna werd ik Assistent Inkoop, maar ben uiteindelijk toch weer op de onderdelen verkoop terecht gekomen. Mijn functie heeft inmiddels een andere naam gekregen: “Commercial Administrative Assistant”, want naast de onderdelen verkoop (en export) heb ik diverse andere taken erbij gekregen! 

Zo doe ik nu ook de organisatie van onze klantenbijeenkomsten en ben ik Assistent KAM team, Hoofd BHV, doe een stukje PR, het verzorgen van hotelboekingen voor onze Engineers, het regelen van cursussen voor onze medewerkers, te veel om op te noemen eigenlijk! Het is een drukke maar hele leuke en afwisselende baan geworden.

Trots!

De ‘waterbehandeling’ is een heel interessante en bijzondere bedrijfstak. Als consument sta je er niet bij stil, dat gewoon kraanwater niet bruikbaar is voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, dialyse installaties, farmaceutisch- en halfgeleider industrie. Wij bouwen installaties om het kraanwater wel geschikt te maken voor die processen; Superinteressant dus! Ovivo Holland heeft een hardwerkend, dynamisch, ervaren team met hart voor onze klanten en de installaties, die we bouwen. De installaties moeten dag en nacht optimaal werken en wij doen er alles aan om die continuïteit voor onze klanten te garanderen. 

Ik ben trots, dat ik onderdeel mag zijn van het Ovivo Holland Team!