Nico

Mijn collega’s zijn erg betrokken

Word mijn collega!

Allround

Sinds januari 2020 werk ik met veel plezier bij Ovivo als tekenaar/constructeur. Ovivo Holland is een allround specialistisch bedrijf. Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden waterbehandelingsinstallaties van de hoogste kwaliteit. De diversiteit van mijn taken, de veelzijdigheid aan kennis binnen het bedrijf en de prettige manier van samenwerken maken werken bij Ovivo zeer de moeite waard.

Nadat ik bij verschillende bedrijven in de kleinmetaal sector heb gewerkt, had ik bij Ovivo snel mijn plek gevonden. Mijn collega’s zijn erg betrokken, zowel bij het werk als tot elkaar. Vakmanschap, innovatie en expertise staan hoog op de agenda, maar niemand loopt daarmee te koop. Er is ook tijd voor gezelligheid: tussen de middag eten we samen in de kantine, wordt er potje tafeltennis gespeeld en op vrijdag om vier uur is de borrel een vaste prik.

Leerzaam

Ik heb een mooie functie, omdat het veelzijdig en uitdagend is. Naast het opstellen van P&IDs, plotplannen, 3D-modellen, 2D-tekeningen en isometrische tekeningen, houd ik contact met leveranciers over de uitbesteding van frames, tanks en chemicaliënkasten. Enerzijds help ik de projectmanagers bij het uitwerken van een systeem, anderzijds ondersteun ik de werkplaats door het opstellen van uitgewerkte tekeningen en zo nodig bestellijsten. Soms werken we mee met projecten van andere Ovivo afdelingen, in bijvoorbeeld Zwitserland, Oostenrijk, Singapore of de VS. En het is altijd interessant om internationaal samen te werken.

Er is inhoudelijk heel veel te leren bij Ovivo, omdat disciplines als constructie-, proces-, elektro- en besturingstechniek hier onder één dak samenkomen. Dat sluit nauw aan bij mijn deeltijd hbo-opleiding werktuigbouwkunde. Ovivo stimuleert en ondersteunt me hier in. Dus ik kan mijn studieprojecten uitvoeren binnen het bedrijf en met vragen kan ik altijd bij een collega terecht.

Kortom, als jij leergierig bent en een vak wilt leren, met veeleisende klanten kan omgaan, aan (internationale) projecten wilt meewerken en met plezier je werk wilt doen, ben je bij Ovivo aan het juiste adres.