Guus

BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) bij Ovivo!

Word mijn collega!

Werken en leren

Werken en leren tegelijkertijd, dit doe ik sinds drie jaar bij Ovivo Holland middels een BBL-opleiding. Ik krijg bij Ovivo de ruimte om te werken en mijn diploma’s te halen, door het samenwerkingsverband tussen Ovivo en het opleidingsbedrijf Goflex Young Professionals. Zo heb ik laatst het goede nieuws gekregen dat ik mijn mechatronica diploma op niveau 3 heb gehaald. En binnenkort ga ik zelfs aan de mbo vervolgopleiding niveau 4 mechatronicus beginnen!

Mijn functie

Mijn functie is Construction Engineer. Wij maken de installaties in Zoeterwoude echt vanaf het begin, dus we lassen ook zelf de RVS frames. Hiernaast plaatsen wij zelf de componenten en maken wij het leidingwerk en het elektrische gedeelte. Zoals vaak wordt gezegd, doen we het echt van A tot Z. Wanneer de waterbehandelingsinstallatie is opgebouwd in de werkplaats, gaat de installatie op transport naar de klant. Bij de klant halen wij als Construction Engineers de oude installatie weg, monteren wij het nieuwe leidingwerk en sluiten wij de installatie verder elektrisch aan.

Als Construction Engineer heb ik dus veel verschillende taken. Hiernaast zijn al onze waterbehandelingsinstallaties klant specifiek, waardoor mijn werk veel variatie heeft en erg divers is. Zo heeft elke installatie zijn eigen uitdagingen, waar je alleen of gezamenlijk als team mee aan de slag gaat.

Wat je hier vaak hoort, is dat het leuk is dat je veel vrijheid krijgt bij het werk. Verder is de werksfeer erg goed, of je nou op kantoor werkt of op de werkplaats, je spreekt iedereen even gemakkelijk aan en we hebben onderling veel contact.

Ben jij gedreven om te leren en te werken tegelijkertijd en houd jij van techniek? Dan is Ovivo de geschikte werkgever voor jou!